Chocolade met noten, een heerlijke combinatie! Deze rotsjes zijn in een mum van tijd gemaakt. Ze zijn lekker voor bij de koffie of voor de lekkere trek tussendoor. Door de noten en de pure chocolade zijn ze ook nog redelijk verantwoord.
Smelt de chocolade au bain marie, en laat de chocolade daarna een klein beetje afkoelen zodat het iets dikker wordt.
Leg wat noten apart om later de rotsjes mee te versieren.
De overige noten hak je grof en schep ze dan samen met de kurkuma, kaneel en peper door de chocolade.
Bekleed een bakblik met bakpapier en schep met een kleine lepel kleine hoopjes van het chocolademengsel op het bakblik. Plaats op de hoopjes 1 los nootje.
Plaats het bakblik in de koelkast, uurtje wachten en klaar!
Uiteraard kun je variëren met de chocolade en noten.
Tip: Je maakt enorm indruk op je visite als je met huisgemaakte chocolade rotsjes aan komt zetten.
BIO: Gastblogger Maaike
Mijn naam is Maaike en ik schrijf voor My Reports: een lifestyle blog gericht op de moderne vrouw en moeder. Reports met als onderwerp fashion, beauty, lifestyle, health, hotspots en lekkere recepten. Alle Reports zijn geschreven door een moeder die ondanks haar drukke leven toch nog graag op de hoogte wil blijven van de trends, tips en weetjes van nu.
Er zijn nog geen reacties geplaatst