Onze biologische cacao nibs zijn erg lekker om te gebruiken door de yoghurt, muesli of in een smoothie. Cacao nibs hebben een heerlijke wat bittere cacaosmaak en fijne crunchy bite. De cacao nibs bevatten geen toevoegingen, ze bestaan enkel uit cacao.
In tegenstelling tot chocolade worden cacao nibs gemaakt van rauwe cacaobonen. De cacaobonen worden na de oogst enkel gefermenteerd en gedroogd in de zon. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen optimaal behouden. De cacao nibs worden verkregen door de schil van de cacaoboon te verwijderen en het binnenste vervolgens in kleine stukjes ‘nibs’ te breken. Onze biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Peru.
De biologische cacao nibs zijn heerlijk als topping over yoghurt, kwark, havermoutpap, (chia)pudding of ijs of om te verwerken door een smoothie. Je kunt de cacao nibs natuurlijk ook gewoon los eten als tussendoortje. Cacao nibs zijn daarnaast ideaal om te gebruiken in bakrecepten, zoals cakes, muffins, taarten of bonbons.
Ingrediënten: cacao (van biologische landbouw)
Land van herkomst: peru
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 2454 kJ (596 kcal) | |
Vet | 54,5 g | |
- waarvan verzadigd | 34,3 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | - g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | - g | |
Koolhydraten | 5,5 g | |
- waarvan suikers | 0,3 g | |
Voedingsvezels | - g | |
Eiwitten | 11,6 g | |
Zout | 0,0 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews