Onze fijngemalen biologische zwarte peper geeft al je gerechten een mooie pittige smaak. Zwarte peper is niet voor niets één van de meest gebruikte specerijen ter wereld. Het zorgt niet alleen voor een scherpe en kruidige smaak, maar helpt ook de andere smaken uit je gerecht nog beter naar voren te laten komen.
Zwarte peper is afkomstig van de onrijpe groene bessen van de peperplant (Piper nigrum). De bessen worden gedroogd in de zon, waardoor de typische zwartgerimpelde peperkorrels ontstaan. De peperplant groeit uitsluitend in vochtige tropische gebieden, zoals Azië en Zuid-Amerika. Wij hebben voor onze biologische zwarte peper de beste peperkorrels geselecteerd uit Sri Lanka.
Zwarte peper is een haast onmisbaar ingrediënt in de keuken. Fijngemalen biologische zwarte peper kan je gebruiken om je gerechten op smaak te brengen bij het koken of om op tafel te zetten tijdens het eten. Je kunt zwarte peper het beste pas tegen het einde van de bereiding aan je maaltijd toevoegen, want peper verliest zijn smaak en aroma’s als het te lang wordt verhit.
Ingrediënten: peper zwart (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Sri Lanka
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1192 kJ / 285 kcal | |
Vet | 3,3 g | |
- waarvan verzadigd | 0,8 g | |
Koolhydraten | 52,0 g | |
- waarvan suikers | 49,4 g | |
Voedingsvezels | 13,1 g | |
Eiwitten | 10,9 g | |
Zout | 0,004 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews