Pesto sticks zijn een heerlijk knapperig borrelhapje. In Italië worden deze dunne broodstengels grissini genoemd. Traditioneel worden de grissini gegeten als snack met een dun plakje parmaham eromheen gewikkeld. Tegenwoordig zie je de krokante sticks ook vaak op tafel geserveerd worden in restaurants, samen met het broodmandje.
Onze pesto sticks worden gemaakt van tarwebloem en olijfolie en op smaak gebracht met basilicum, knoflook en zout. De ingrediënten worden in de oven gebakken tot krokante sticks. De basilicum en knoflook zorgen samen voor een kruidige pesto smaak.
Met pesto sticks haal je eens iets anders in huis dan de standaard nootjes en chips. De verrassende smaak is een leuke afwisseling die jij en je visite zeker zullen waarderen. Je kunt de pesto sticks los eten, maar je kunt ze ook omwikkelen in vleeswaren zoals de Italianen dat doen. Ook zijn de sticks lekker om te dippen of naast een soep te serveren.
Ingrediënten: tarwebloem, olijfolie, biergist, palmolie, tarwemout, zout, basilicum 3%, knoflook 0,3%
Land van herkomst: Nederland
Allergenen: bevat gluten en kan sporen bevatten van noten, pinda's, soja en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1930 kJ / 459 kcal | |
Vet | 17,0 g | |
- waarvan verzadigd | 2,9 g | |
Koolhydraten | 64,0 g | |
- waarvan suikers | 4,0 g | |
Voedingsvezels | 3,2 g | |
Eiwitten | 11,0 g | |
Zout | 2,7 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews