Mix van 6 soorten vrolijk gekleurde pindabollen. De knapperige pinda’s zijn omhuld door een krokant laagje met verschillende smaken van onder andere sesamzaad, sojasaus en zeewier. Heerlijk voor op tafel tijdens een borrel of feestje.
Pindabollen worden ook wel Japanse bollen genoemd. Toch worden er in de oorspronkelijke Japanse zoutjes eigenlijk geen pinda’s gebruikt. Pindabollen zijn dus eigenlijk een Nederlandse variant op het traditionele Japanse zoutje. Wij vinden de combinatie van de pinda en het krokante laagje in ieder geval heerlijk!
Pindabollen zijn de perfecte snack om te serveren tijdens een feestje of borrel. De kleurrijke krokante bollen zien er feestelijk uit en zullen gegarandeerd in de smaak vallen bij je vrienden, familie of collega’s. Door kinderen worden pindabollen ook nog wel dinosauruseieren genoemd, zie jij het ook?
Ingrediënten: tarwe, pinda (29%), suiker, gemodificeerd maïszetmeel, sesamzaad, zout, rijsmiddel: E503, sojasaus
(water, sojabonen, tarwe, zout), maltodextrine, aardappelzetmeel, zeewier, kleurstoffen (E160b, E160c, E150a)
Land van herkomst: China
Allergenen: bevat soja, gluten, maïs, pinda's en sesam en kan sporen bevatten van noten
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1861 kJ / 443 kcal | |
Vet | 15,0 g | |
- waarvan verzadigd | 2,7 g | |
Koolhydraten | 64,0 g | |
- waarvan suikers | 20,0 g | |
Voedingsvezels | 6,0 g | |
Eiwitten | 6,0 g | |
Zout | 1,9 g |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews