Onze biologische Sultana rozijnen zijn heerlijk zoet en sappig. Perfect als tussendoortje, maar ook erg lekker door de yoghurt, havermout of vla.
De Sultana’s zijn op volledig biologische wijze geteeld in Oezbekistan. Dit betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt worden en dat de rozijnen niet zijn gezwaveld. De Sultana’s worden na de oogst enkel in de zon gedroogd en zijn verder niet bewerkt.
Sultana rozijnen zijn op heel veel manieren te gebruiken. De zoete smaak combineert uitstekend met havermout of yoghurt, maar ook aan baksels zoals appeltaart of cakes zijn ze een ideale toevoeging. Wist je dat rozijnen ook veel in hartige gerechten gebruikt worden? Je kunt ze heel gemakkelijk toevoegen aan een salade, maar ook door rijst of couscous recepten zijn ze erg lekker. Probeer bijvoorbeeld dit heerlijke recept voor pilav met rozijnen eens. Of gebruik de Sultana’s in deze Amerikaanse coleslaw.
Ingrediënten: sultana rozijnen (>99,5%) en zonnebloemolie (<0,5%) (van biologische landbouw)
Land van herkomst: Oezbekistan
Allergenen: kan sporen bevatten van noten, pinda's, gluten en sesam
Bewaren: donker, koel en droog bewaren
Per 100 gram | RI* | |
---|---|---|
Energie | 1378 kJ (325 kcal) | |
Vet | 0,5 g | |
- waarvan verzadigd | 0,1 g | |
- waarvan enkelvoudig onverzadigd | 0 g | |
- waarvan meervoudig onverzadigd | 0,1 g | |
Koolhydraten | 71,7 g | |
- waarvan suikers | 69,0 g | |
Voedingsvezels | 3,7 g | |
Eiwitten | 3,1 g | |
Zout | 0,1 g | |
Kalium | 800 mg | 40% |
Koper | 0,39 mg | 39% |
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 / 2000 kcal)
Nog geen reviews